Over ons

Groenraven is opgericht door Jennifer Scharroo in 1991. Jennifer is zeer succesvol geweest in de dressuursport met als hoogtepunt het behalen van de Grand Prix met haar paard Jamaica.

De missie van Groenraven is het faciliteren van (professionele) dressuurruiters en trainers. De centraal gelegen vijfsterren accommodatie laat niets te wensen over; ruime boxen, een 20 x 60 m binnenrijbaan en een 25 x 65 m buitenrijbaan, een overdekte stapmolen, paddocks en weidegang bieden paard en ruiter alle mogelijkheden.

Alle ruiters en trainers zijn welkom op Groenraven om gebruik te maken van de accommodatie om een paard te stallen, trainingen te volgen, of om aan evenementen of wedstrijden deel te nemen.

Voor ruiters en trainers die professioneel met de dressuursport bezig zijn profileert Hippisch Centrum Groenraven zich als een (inter-)nationale thuishaven. Wekelijks worden op Hippisch Centrum Groenraven activiteiten georganiseerd zoals clinics, trainingsweken en wedstrijden.

Bij Groenraven kunt u terecht voor pensionstalling, dressuurlessen tot en met Grand Prix niveau, training van uw sportpaard en de aan-/verkoop van uw sportpaard.

Maak kennis met ons team!Ontmoet ons team
over 1
over 3
over 2
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op.Stel uw vraag